CALENDAR
  • până la 11 iulie, depunerea cererilor (informații mai jos);
  • 13 iulie – afișarea listei cererilor depuse
  • Lista cererilor depuse poate fi consultată AICI; Eventualele sesizări pot fi trimise la adresa tabere@lls.unibuc.ro
  • 16 iulie – afișarea ierarhiei beneficiarilor;
  • Ierarhia beneficiarilor poate fi consultată AICI. Vă rugăm să aveți în vedere media indicată de metodologia MTS (media din anul academic anterior, respectiv din semestrul 1 pentru anul 1 licență și master) și că au fost alocate 6 locuri pentru beneficiarii de locuri conform art.5(1)a, indiferent de poziția în ierarhie. Totuși, la întâlnirea online se va respecta ordinea mediei, indiferent de criteriul de alocare. De asemenea, este posibilă o suplimentare de locuri, așadar rezervele sunt rugate să verifice această pagină în cursul săptămânii viitoare.
  • până luni, 19 iulie, ora 12:00 – depunerea eventualelor contestații (prin e-mail la adresa tabere@lls.unibuc.ro)
  • 22 iulie – afișarea listei finale – ATENȚIE! Locurile repartizate FLLS au fost suplimentate! Noua ierarhie poate fi consultată AICI;
  • 22 iulie – afișarea listei locurilor (în serii și destinații) alocat FLLS – AICI;
  • 29 iulie, ora 18:00 – întâlnirea (online) cu beneficiarii (link-ul va fi transmis prin e-mail). ATENȚIE! Prezența este obligatorie! Persoanele care nu vor fi prezente în intervalul ședinței de repartizare VOR PIERDE LOCUL.
ÎNSCRIERI

Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) – Direcția Activități pentru Studenți și Tabere, organizează, prin Casele de Cultură ale Studenților și Complexul Cultural Sportiv Studențesc „Tei” în perioada vacanței de vară, taberele studențești care se desfășoară la mare, la munte şi în Delta Dunării.

Pentru a beneficia de un loc în tabără, poate aplica orice student înmatriculat la forma de învățământ cu frecvență, la ciclul de licență sau de master, ce este integralist (a promovat examenele la toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare și au promovat examenele la toate disciplinele în sesiunea de iarnă, în cazul studenților de anul I), în vârstă de până la 35 de ani în conformitate cu prevederile din Legea Tinerilor. În cazul studenților care aplică pentru un loc de tabără acordat pe criterii sociale, criteriul de integralitate nu se aplică.

În 2021, taberele studențești se vor desfășura în perioada 11.08.2021 – 31.08.2021. Numărul de locuri repartizat Facultății de Limbi și Literaturi Străine a fost suplimentat cu 17, ajungând la un total de 44. Locurile în serii pot fi consultate AICI.

Criteriile de selecție a studenților beneficiari ai taberelor studențești, precum și alte informații despre program pot fi consultate în Metodologia privind organizarea taberelor studențești 2021. Mai multe informații AICI.

 

Completarea și depunerea cererilor se face prin formular electronic, până la data de 11 iulie, ora 23:59. Linkul este disponibil AICI (pentru acces este nevoie de adresa instituțională). În formular se va încărca și o poză/scanare a cărții de identitate și a legitimației sau carnetului de student.

Studenții care au avut activități extracurriculare (conform metodologiei, secțiunea I), trebuie să încarce actele doveditoare împreună cu cererea. Studenții care se încadrează la criteriul social vor încărca acte care să justifice fiecare caz în parte (pentru detalii, consultați metodologia – secțiunea I, cap. II, art. 4-5).

ATENȚIE – Acest anunț va fi actualizat periodic, vă rugăm să verificați site-ul pe tot parcursul procesului.

Metodologia poate fi găsită AICI.