Universitatea din București, prin Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, a încheiat un acord de dublă diplomă cu Universitatea Ca‘ Foscari din Veneția, Italia. Acest acord intră în vigoare din anul universitar 2020-2021 și se adresează studenților de la Masteratul de Lingvistica Limbii Engleze din cadrul Departamentului de Engleză al Facultății de Limbi și Literaturi Străine.
 
Studenții acestui masterat vor putea studia pe durata semestrelor II și III la Departamentul de Lingvistică și Studii Culturale Comparate  al Universității Ca‘ Foscari în cadrul programului masteral Laurea Magistrale in Scienze del Linguaggio LM-39, primind la finalizarea studiilor diplomă de absolvire din partea ambelor instituții.
 
În cadrul acestui acord vor exista 4 poziții disponibile pentru studenții Masteratului de Lingvistica Limbii Engleze, iar candidații selectați vor beneficia de finanțare prin programul Erasmus. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vă adresați doamnei conf. dr. habil. Alina Tigău (alina.tigău@lls.unibuc.ro).