Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine vă invită să-i treceţi pragul în perioada imediat următoare și să deveniți pentru câteva ore studenții facultății noastre.
Secția de japoneză a Universității București în colaborare cu Grădina Botanică vă invită la cea de-a VII-a ediție a festivalului japonez Michi Biraki, duminică, 17 aprilie. Pagina evenimentului poate fi găsită AICI.
Secția de Limbă și Literatură Hindi organizează o Seară culturală indiană luni, 18 aprilie, ora 18:30, amf. Bogdan, sediul din Pitar Moș.
Absolvenţii de liceu, precum şi studenţii sau absolvenţii în căutare de o doua specializare sunt invitaţi la cursuri deschise în perioada 18-20 aprilie:

  • Programul cursurilor (în cele două sedii principale): Edgar Quinet  /   Pitar Mos
  • Programul cursurilor în sălile închiriate în zona Timpuri Noi: Timpuri Noi (ATENȚIE! Aceste cursuri pot fi vizitate în săli găzduite de alte universități, așadar NU veți putea solicita informații suplimentare și nu există birou de informare).

Tot în perioada 18-20 aprilie, în intervalul 10:00-16:00 sunt organizate birouri de informare (infodesk) în holurile sediilor Edgar Quinet și Pitar Moș. La standuri îi veți putea cunoaște pe studenții FLLS și pe voluntarii Asociației Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) și veți putea obține informații despre toate specializările, modalitățile de admitere etc. Pagina evenimentului poate fi găsită AICI.
În cadrul Zilelor Porţilor Deschise, studenții și vizitatorii sunt invitaţi să participe la evenimentul cultural Noaptea Culturală Britanică, desfăşurat în cursul nopţii de vineri, 22 aprilie, în sediul Facultăţii din strada Pitar Moş, începând cu ora 20:30. Pagina evenimentului poate fi găsită AICI.