afis mic mic
Te interesează o carieră diplomatică ? Nu știi cum poți efectua primi pași ? Te întrebi tot mai des ce vei face după ce absolvi Facultatea de Limbi Străine ? Asociația Studenților de la Limbi Străine (ASLS) te ajută să găsești un raspuns !
Dacă nu ai reușit să participi la Conferința Motivațională și ești curios să îți faci o idee de ansamblu asupra posibilităților pe care ți le oferă acestă specializare te așteptăm pe data de 27.02.2014 la conferința ”Prespective Diplomatice pentru Tineri”, începând cu orele 18:00 în amfiteatrul Puskin din strada Pitar Moș nr. 7-13. Ce trebuie să faci este să completezi chestionarul de mai jos și să aștepți răspunsul de confirmare. Atenție locurile sunt limitate, deci grabește-te ! Mai jos puteți citi o scurtă descriere despre speaker-ii care ne vor împărtăși din experiența lor :
Eliza Chirilă este o tânără care a pășit pentru prima dată în lumea voluntariatului în 2006, dezvoltând și coordonând în tot acest timp o gama vastă de proiecte naționale și internaționale pentru structurile din care a făcut parte. În prezent este președintele CS-URA – Clubul Studenților din Universitatea Româno – Americană și Director Național Relații Internaționale al Uniunii Studenților din România. Experiența dobândită în lucrul cu tinerii și conferințele internaționale la care a participat au recomandat-o pentru câștigarea mandatului 2013-2014 de Delegat de Tineret al României la ONU.
Cosmin Chiriță este fost Prim-vicepreședinte al Asociației Tineretul ONU din România, trainer și actualmente colaborator al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc. Acesta deține o vastă experiență în formarea tinerilor și organizarea și coordonarea de proiecte de tineret. Totodată, a fost implicat activ în domeniul politicilor de tineret, iar această experiență l-a ajutat sa fie desemnat Delegat de Tineret al României la Naţiunile Unite, pentru mandatul actual.
Streinu Gabriel Alexandru este student al Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Președinte ASLS România, Punct Focal Național al rețelei internaționale de tineret Y-PEER sprijinită de UNFPA și trainer în aria nondiscriminării. Acesta a participat la numeroase conferințe internaționale pe problematici de tineret, a participat la stagii de instruire la diverse Ambasade în București și a lucrat ca stagiar de practică la Ambasada Republicii Portugheze din capitală. În prezent reprezintă interesele studenților FLLS și organizează programe de dezvoltare pentru aceștia.
Noțiuni-cheie ale Conferinței :
– Prezentarea Programului (premise, organizare, selecție etc.)
– Rolul și realizările Delegaților;
– Perspective de implicare și dezvoltare a tinerilor în program (și nu numai)
– Problematici de Tineret la nivel internațional
– Multiculturalitate și posibilități de dezvoltare
COMPLETEAZĂ acest chestionar pentru a partcipa la Conferință !
https://docs.google.com/forms/d/1wycjLKsWIjT2m-2-NQZ8YjpMomzo_MtBfhat_4SthXw/viewform