books4

Ai obsevat în ultima vreme că biroul tău este mult prea aglomerat? Găseşti în orice colţ al camerei o carte de care nu mai ai nevoie sau un teanc de cursuri de anul trecut? Ce-ar fi să începi primăvara cu o afacere?

Te invităm la Târgul de Carte, un proiect ASLS lansat în premieră.  

Nu ai cărţi de vândut? Nicio problemă! Suntem siguri că îţi era dor să citeşti câteva titluri interesante şi să poţi achiziţiona tot ceea ce te interesează fără să faci prea multe calcule. Am mai aflat ceva: martie este luna cadourilor şi ce cadou este mai potrivit decât o carte cu o fundiţă alb-roşie.
 Unde?
În holul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, din strada Edgar Quinet.
 Când?
Joi, 7 martie în intervalul orar 10.00-18.00.
 Cum?
Caută cărţile şi cursurile pe care nu le mai doreşti, stabileşte un preţ pentru fiecare, completează formularul până pe data de 6 martie 2013 cu informaţiile necesare şi vino joi, 7 martie să negociezi preţul cărţilor tale sau să cumperi nişte mărţişoare culturale pentru tine sau pentru cei dragi.
Crezi că ne oprim aici?
Poţi schimba impresii, poţi socializa cu restul participanţilor la un ceai cald în Booklover corner. Pentru momentele de relaxare, îţi propunem un workshop şi un concurs de creaţie, un pop quiz cu premii interesante. Dacă tot vorbim despre cărţi, îţi pregătim un panou unde ne poţi scrie citatele tale preferate.
 Nu uita, te aşteptăm joi, 7 martie, între orele 10.00 şi 18.00 în holul Facultăţii, din strada Edgar Quinet.
 Intrarea este liberă.