Acest mesaj este adresat studenților din anul III de studiu și masteranzilor din anul II de studiu!

Deși pare greu de crezut, timpul nu așteaptă pe nimeni, iar cei trei ani de facultate au trecut. Cu bune și cu sesiuni, cu prietenii legate pe viață, dar mai ales cu mult, mult studiu. Acum este momentul să mai faceți o haltă în drumul spre viitoarele responsabilități, visuri, realizări și să sărbătoriți alături de cei ce v-au fost aproape în fiecare noapte nedormită dinaintea examenelor.

Startul se dă luni dimineață, 1 iulie, în Aula Magna a Facultății de Drept unde va avea loc ceremonia de absolvire. Proaspăt absolvenții vor primi pachetul robă+tocă (închiriate – pentru cei care își doresc o amintirea se poate păstra și toca, pentru care se va percepe un tarif adițional), șal și diplomă onorifică. Un fotograf profesionist va imortaliza aceste momente, în timp ce voi vă puteți delecta cu un pahar de șampanie și cu perspectiva intrării pe covorul roșu, la Jubile Primăveriiora 21:00, atunci când roba este înlocuită cu cele mai elegante rochii și cele mai moderne costume.

Într-o atmosferă incendiară susținută de un DJ cu o întreagă gamă de echipamente de lumini și fum în spate, însă cu o doză considerabilă de charme franțuzesc, nu vă va rămâne decât să exclamați  Oh là là! Meniul ales, băutura la discreție și fotograful profesionist, precum și posibilitatea de a invita orice partener doriți  vor garanta succesul acestei seri, totul fiind inclus în preț.

Înscrierile se fac până pe data de 17 iunie la sediul ASLS din Pitar Moș, de luni până vineri între orele 10:00 și 16:00. Prima tranșă destinată Balului de Absolvire, trebuie achitată până la data de 1 iunie, inclusiv.
Pentru mai multe informații nu ezitați să trimiteți un e-mail pe adresa ceremoniadeabsolvire@asls.ro sau să scrieți un mesaj pe pagina de facebook ASLS Romania. De asemenea, veți deveni membrii unui grup de facebook dedicat exclusiv Ceremoniei și Balului de Absolvire din acest an.