ADMITEREA ONLINE

la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti, 2013

Detalii despre sesiunea din septembrie AICI (<– CLICK)

cmd
Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (ASLS Romania) lansează cea de a zecea ediţie a proiectului Admiterea Online, care se desfăşoară începând de miercuri, 10 iulie 2013, până la terminarea procesului de Admitere la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine. Acest proiect vine în sprijinul tinerilor absolvenţi de liceu care vor să se înscrie la facultate, având la dispoziție un centru de asistenţă 24/7 pe toată durata verii, care dispune de mijloace moderne de comunicare: asistență online prin intermediul portalului Admiterii Online, SMS, e-mail, telefon şi messenging.
Această iniţiativă a luat naştere dintr-o reală nevoie de comunicare şi informare în vederea desfăşurării în cele mai bune condiţii a procesului de admitere. Orice absolvent de liceu care îşi doreşte să devină student al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine poate beneficia de Admiterea Online.
Foarte important!!!
Pentru eficentizarea procedurii de înscriere, anul acesta am implementat procesul de preînscriere online. Despre ce este vorba? Înainte de a veni la înscriere pentru a vă depune dosarul, trebuie să completați un formular online cu datele voastre personale, astfel încât la înscrierea propriu-zisă veți completa doar fișa de opțiuni (ce specializări doriți, la ce limbi veți da examenul de admitere etc.). Datele vor fi centralizate și preluate de Comisia de Admitere iar în momentul în care veți veni la înscriere vor fi verificate încă o dată de personalul Facultății de Limbi și Literaturi Străine. 
Vă asigurăm cu privire la confidenţialitatea datelor furnizate de dumneavoastră.
 Avantaje:
– pierdeți mai puțin timp la înscriere;
– vă asigurați personal de corectitudinea datelor completate.
Formularul îl puteți găsi AICI. Completați cu mare atenție!
Taxele de înscriere din acest an sunt:

  • 1 dosar – 200 ron
  • 2 dosare – 250 ron
  • 3 dosare – 300 ron
  • 4-5 dosare – 350 ron

Toate aceste mijloace au ca scop informarea și ajutorarea elevilor cu privire la procesul de admitere la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. După înscrierea și alegerea opțiunilor, candidații vor primi o parolă ce le permite accesul pe site-ul Admiterii. În mediul online, voluntarii ASLS oferă informații necesare despre întregul proces de admitere, postează informații de actualitate, numerele de legitimații, repartizarea în sălile de examen, răspunsuri la orice întrebare a candidaților și, nu în ultimul rând, oferă rezultatele concursului de admitere.
Prin intermediul Admiterii Online se asigură un canal de comunicare eficient între Comisia de Admitere și elevii absolvenți, fiind de folos cu precădere celor din provincie și părinților, nefiind nevoiți să fie prezenți în București pentru fiecare etapă a procesului de admitere.
În afară de informaţii importante referitoare la procesul de admitere, voluntarii Admiterea Online oferă absolvenţilor de liceu consultanţă şi consiliere în vederea luării celor mai bune decizii cu privire la cariera lor, prin strângerea de CV-uri care mai apoi sunt transmise companiilor cu care ASLS e partener.
Proiectul s-a bucurat de un real succes la fiecare ediţie, fiind util mai ales părinţilor şi elevilor din provincie, care nu mai sunt nevoiţi în acest fel să vină până în capitală pentru a vedea informațiile de ultimă oră și rezultatele examenului de admitere.
Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS România) activează cu succes de 14 ani, fiind un ONG studențesc ce s-a făcut vizibil prin numeroase proiecte și activități, fiind, totodată, și un bun mediator între conducerea și administrația Facultății și studenții săi. Alături de Admiterea Online, proiect ce s-a bucurat de succes în fiecare an, ASLS are la activ și alte proiecte cu impact asupra studenților și societății: Campania Umanitară Smile, Campania de prevenire a Cancerului de Col Uterin, Târgul Educației, Balul Bobocilor, Ceremonia de Absolvire și Nopțile Culturale. Împărțită în patru depertamente- Relații cu Publicul, Fundraising, Resurse Umane și Social-, ASLS dezvoltă voluntarii săi pe toate planurile și îi pregătește profesional, fiind un ONG stundețesc de succes.
Mult succes la admitere!