Avem o petrecere, trei culori, un număr nelimitat de zâmbete și multă distracție! Vrem ca în această iarnă să lăsăm culorile să ne reprezinte la o petrecere cu totul specială: Relationship Status Party. Dacă te-am făcut curios vino în Club MOJO, pe 11 decembrie, ora 21.00 să afli despre ce e vorba!
Lasă culoarea să vorbească în locul tău!

Ești singur și vrei să cunoști persoane noi? Noi îți dăm undă VERDE și te provocăm să faci cunoștință cu toți cei care poartă aceeași culoare ca tine.
Pentru tine totul e încă destul de complicat și nu știi ce să alegi între da și nu? Aprindem becul GALBEN al semaforului și îți spunem să te mai gândești, este posibil să găsești o surpriză chiar în spatele tău.
Ești într-o relație și ai fluturași în stomac de fiecare dată când vă vedeți? În cazul acesta noi îți dăm cartonașul ROȘU, dar nu te trimitem pe banca de rezerve, ci dimpotrivă, te invităm să îți iei partenerul sau partenera de mână și să îl/o inviți pe ringul de dans.
Ne dorim să fii alături de noi și să te bucuri de toate surprizele serii, la o petrecere cu o tematică unică, în premieră pentru studenți. Cei care vor încălzi atmosfera pentru voi sunt:

  • Viky Red – solistul, alături de membrii formaţiei ne promit o seară incediară, un show inedit în care ne vor încânta cu melodii de pe albumul lor de debut.
  • Alin Farcaş & Anca Mitrache – cei doi vă aşteaptă la un concert acustic; va fi o degustare de cover-uri alături de două voci minunate şi o chitară.

Și nu ne oprim aici! În seara petrecerii vă așteaptă multe alte surprize.
Aşa că nu uita: te așteptăm marți, 11 decembrie, ora 21.00, în Club MOJO să ne spui ce culoare ai ales și să dăm startul unei seri de neuitat.
Biletele se găsesc la infodesk-urile din Pitar Moș și Edgar Quinet, interval orar 12.00-16.00, preț 10 de lei (în preț este inclusă și brățara, pe care o veți primi la intrarea în club).
Evenimentul este organizat de ASLS România în parteneriat cu Club Mojo și asociațiile studențești: ASER, ASPSE, ASUB, ASAA şi ASLUB.
Parteneri media: Radio ZU, Metropotam, Startub.
Ce zici, rămâne să ne vedem marți? 😀
Don’t forget to smile!