Targul Educatiei este gazduit, in fiecare an, de Universitatea din Bucuresti. Tinerii, elevii si studentii au ocazia sa interactioneze si sa afle oferta educationala a Universitatii din Bucuresti dar si oferta de voluntariat a organizatiilor studentesti si de tineret din facultatile universitatii.
Galerie FOTO – Targul Educatiei 2011
(C) www.onlinestudent.ro 2011

Studentii voluntari din ASLS au primit aprecierea Rectorului UB – Foto

Prof. dr. Ioan Panzaru, Rectorul Universitatii din Bucuresti, a vizitat membrii ASLS (Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine) pentru a-i felicita cu ocazia organizarii exceptionale a echipei Facultatii de Limbi si Literaturi Straine. Echipa FLLS a fost una dintre cele mai dinamice echipe prezente la Targul Educatiei gazduit de Universitatea din Bucuresti insa studentii…citeste in continuare »

Voluntarii ASLS, vedetele Targului Educatiei – Foto

ASLS (Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine) si-a mobilizat membrii voluntari in numar mare pentru a participa la Targul Educatiei gazduit de Universitatea din Bucuresti. Cu un istoric de invidiat, ASLS este prezenta la Targul Educatiei inca de la prima editie iar voluntarii organizatiei sunt ingrediente de baza pentru succesul targului din fiecare an….citeste in continuare »

Omagiu adus Japoniei de catre studentii de la limbi straine – Foto

Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti in parteneriat cu ASLS, Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine, a prezentat oferta educationala miilor de tineri veniti la Targul Educatiei 2011. In cadrul evenimentului au luat cuvantul profesori din conducerea facultatii dar si studenti care au punctat avantajele oferite de dechiderea internationala a…citeste in continuare »

Targul Educatiei in Imagini – Universitatea din Bucuresti. Foto

Targul Educatiei este gazduit, in fiecare an, de Universitatea din Bucuresti. Tinerii, elevii si studentii au ocazia sa interactioneze si sa afle oferta educationala a Universitatii din Bucuresti dar si oferta de voluntariat a organizatiilor studentesti si de tineret din facultatile universitatii. Galerie FOTO – Targul Educatiei 2011 (C) www.onlinestudent.ro…citeste in continuare »