In perioada 14.11.2011 – 11.12.2011, AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri invita studentii sa experimenteze o cultura diferita intr-un mediu interactiv, prin intermediul proiectului “Culture Shop” aflat la prima editie. Pe parcursul acestor 4 saptamani, participantii vor beneficia de o serie de workshopurilor de gastronomie, muzica, dans, obiceiuri, si multe altele.


Proiectul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, pasionati de cultura si limbi straine, si vizeaza familiarizarea acestora cu o cultura complet diferita, mai exact o cultura a Braziliei. Lansarea proiectului va avea loc o data cu festivitatea de deschidere din data de 5.11.2011, la Popa Nan 82.

De-a lungul proiectului, studentii vor avea ocazia sa interactioneze cu un vorbitor nativ de portugheza, oferindu-li-se astfel sansa de a avea o mai buna intelegere asupra traditiilor si obiceiurile unui anumit popor. In plus, participantii vor putea sa-si aprofundeze cunostintele de limba pe care le detin.

Tinerii interesati pot accesa site-ul organizatiei noastre : www.aiesecbucharest.ro pentru mai multe detalii si pentru a completa un formular de aplicare pana la data de 10 Noiembrie.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezintacea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia oferatinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de internshipuri globale, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 de ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Denisa Ghita

ghita.denisa@gmail.com

0721250022