Pe lângă pregătirea academică, voluntariatul poate fi un pas excelent în pregătirea profesională şi dezvoltarea profesională a oricărui student. Şi, ca în fiecare toamnă, Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a pornit campania de recrutare!

ASLS CREŞTE!

Ţi-ai pus vreodată întrebarea “Ce înseamnă cu adevărat să fii voluntar”? Noi îţi oferim răspunsul. A fi voluntar nu înseamnă numai muncă neplătită sau a face nişte lucruri numai de a-ţi umple timpul liber. A fi voluntar este mai mult de atât.

A fi voluntar înseamnă de fapt, dorinţa de a face ceva cu adevărat pentru ceva adevărat, real şi palpabil. Ceva diferit, frumos şi mereu inedit. Dorinţa apare în momentul în care vrei să schimbi ceva. Pas cu pas, zi de zi. Este mai mult decât o experienţă. A fi voluntar înseamnă că te regăseşti în ceilalţi, în mulţime şi totuşi să vrei ceva diferit, alături de alţi oameni diferiţi.

Şi de aici începe schimbarea. A fi un simplu voluntar nu este acelaşi lucru cu A FI VOLUNTAR ASLS. 🙂

ASLS este mai mult decât o asociaţie studenţească. ASLS este o familie de oameni frumoşi, zâmbitori, iubitori, haioşi, prietenoşi şi mereu la datorie. ASLS este prietenie, distracţie, iubire, zâmbet, căldură, studenţie şi multe alte lucruri pe care le descoperi numai în momentul în care faci parte din familia noastră.

ASLS are nevoie de oameni care vor să reprezinte cu adevărat studenţii.

ASLS creşte!

Trimite  CV-ul tău la adresa: iulia.calin [at] asls.ro

Te asteptam cu drag!

Echipa ASLS