ASLS organizeaza alegeri studentesti !
In perioada 9 -27 noiembrie, la sediul ASLS, intre orele 12:00 si 14:00 sunt asteptate candidaturile studentilor care doresc sa se fie reprezentanti de sectie in consiliul profesoral. Fiecare sectie a facultatii va avea un reprezentant care va sustine interesele studentilor in cadrul consiliului profesoral.
Pentru functia de Reprezentant de Sectie, candidatii trebuie sa depuna un CV si o lista de sustinatori ( numarul de semnaturi pentru fiecare sectie este precizat mai jos). Poate candida la functia de Reprezentant de Sectie orice student al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine care are cel mult o restanta.
Sectiile si numarul de semnaturi necesare:
1. Engleza – 30 semnaturi
2. Franceza – 30 semnaturi
3. Germanice – 20 semnaturi
4. Rusa – 10 semnaturi
5. Slave – 10 semnaturi
6. Romanice+Neograca+Clasice – 40 semnaturi
7. STIT + Studii Americane – 35 semnaturi
8. Orientale – 20 semnaturi
9 LMA – 35 semnaturi

Este sansa voastra sa va alegeti reprezentantul si sa il sustineti pentru Alegerile ASLS ce vor avea loc pe 3 decembrie 2009 !
Tot pe 3 decembrie, studentii vor alege si un nou Presedinte ASLS. Orice student al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, voluntar ASLS de cel putin un an, si care are cel mult 3 restante poate candida la functia de Presedinte ASLS.
Pentru functia de Presedinte ASLS, candidatul trebuie sa depuna un CV si o lista de sustinatori de minim 50 de semnaturi.
Daca nu ati reusit sa votati pentru Presedintele Romaniei, sau nu a iesit cum ati votat voi, mai aveti o sansa!
Acum va puteti alege reprezentantii studentilor la nivelul facultatii.
Votul studentilor va fi secret si liber exprimat !