Cererile pentru burse sociale ocazionale pot fi depuse în perioada 3-4 decembrie (program 11:00-14:00) la secretariat. Dosarul trebuie să conțină aceleași acte ca și cererile pentru bursele sociale anuale (vezi AICI).
 
Listele beneficiarilor de burse pot fi consultate AICI (burse de merit) și AICI (burse sociale). ATENȚIE! Pentru bursele de merit trebuie depusă o declarație de acceptare (disponibilă AICI), însoțită de contul IBAN (imprimat, de la bancă)! Pentru bursele sociale se va depune doar contul. Contestațiile, declarațiile și conturile se vor depune la secretariat până marți, 6 noiembrie, în timpul programului (luni-joi, 11:00-14:00).
Cererile pentru burse sociale* vor fi depuse în intervalul stabilit (8-26 octombrie), în timpul programului cu publicul (luni-joi 11:00-14:00 – ultima zi va fi joi, 25 octombrie).
Cuantumul burselor pentru anul universitar 2018/2019 poate fi consultat AICI.
Informații generale despre burse AICI.
Metodologia de acordare a burselor în Universitatea din București poate fi consultată AICI.
*Dosarul pentru bursele sociale conține mai multe documente – detalii AICI. Atenție! Conform metodologiei (art. 40 și 41), determinarea venitului lunar mediu net al familiei studentului se realizează până la vârsta de 26 de ani luând în calcul veniturile părinților și ale copiilor aflați în grija lor, respectiv al membrilor familiei aflate în grija studentului (soție, copii etc.). Pentru studenții cu vârsta între 26 și 35 de ani, venitul lunar mediu net al familiei se va determina luând în calcul veniturile personale ale acestuia și ale persoanelor pe care le are în grijă (soție, copii etc.).