Anunţ  –  rezultatele finale ale concursului ERASMUS studenţi

 
Rezultatele finale ale selecţiei ERASMUS pentru mobilităţi studenţeşti în anul universitar 2015–2016 au fost afişate azi, 27 mai 2015.
Catalogul cu rezultatele finale ale selecţiei Erasmus în ordinea descrescătoare a mediilor obţinute de candidaţi se poate consulta AICI.
Anunţ important pentru studenţii declaraţi TITULARI:

  • Toţi studenţii selectaţi în calitate de TITULAR în urma concursului pentru bursele ERASMUS, sesiunea mai 2015, vor fi contactaţi prin e-mail de către reprezentanţii Biroului Programe Comunitare (BPC – ERASMUS) al Universităţii din Bucureşti, în vederea transmiterii procedurilor ulterioare procesului de selecţie (i.e. documente, informaţii).

Anunţ important pentru studenţii declaraţi REZERVE:

  • Toţi studenţii selectaţi în calitate de REZERVĂ în urma concursului pentru bursele ERASMUS, sesiunea mai 2015, vor fi contactaţi prin e-mail de către reprezentanţii Biroului Programe Comunitare (BPC – ERASMUS) al Universităţii din Bucureşti:
    • DOAR DACĂ vor exista fonduri suplimentare de finanţare.
    • DOAR DACĂ vor exista situaţii în care studenţii titulari vor renunţa la locul repartizat în urma concursului ERASMUS. În cazul în care vor fi astfel de situaţii, atunci rezerva care se califică în ordine (în ordinea descrescătoare a mediilor), va putea primi finanţarea titularului, dar NU şi destinaţia acestuia.

 

Listele şi informaţiile de mai sus pot fi consultate şi la avizierele din sediile facultăţii noastre:

Str. Edgar Quinet 5–7 (la Decanat) şi Str. Pitar Moş 7–13.