afis prelungiri

 
Centrul de Limbi Străine Ariel, din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti organizează înscrieri în luna februarie 2014. Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse, pentru eficientizarea comunicării şi a activităţilor în grup. Profesorii Centrului sunt cadre universitare, doctoranzi și cei mai buni absolvenți ai secțiilor respective din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine.
În această perioadă a anului, înscrierile se desfășoară astfel :

  • ·  până pe 7 februarie pentru următoarele cursuri:

–  franceză, spaniolă, italiană, portugheză, suedeză, neerlandeză, rusă, sârbă, croată, cehă,
bulgară, chineză, japoneză, turcă, arabă, ebraică biblică şi modernă, limba română pentru străini.
–   cursuri specializate de engleză juridică şi de afaceri
–   cursuri de pregătire pentru testele Cambridge şi TOEFL
 

  • ·  10 – 28 februarie pentru cursurile de:

–   ENGLEZĂ generală
–   GERMANĂ
 
Data de începere a cursurilor diferă în funcţie de completarea numărului de locuri, situându-se între jumătatea lunii februarie și începutul lunii martie. Toate taxele si structurile complete ale cursurilor sunt publicate pe site-ul Centrului Ariel. În plus, vom avea un număr mare de concursuri cu premii și reduceri la anumite cursuri, anunțate pe site și pe pagina noastră de facebook.
Pentru nivelul mediu și avansat, distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit, care se poate descărca de pe site-ul Ariel. Cursurile vor avea loc atât în sediul Facultăţii de Limbi Străine din str. Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala), cât şi în sediile Universităţii din str. Edgar Quinet (Piaţa Universităţii) şi str. Schitu Măgureanu (Izvor). Toţi cursanţii care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare ce conţine perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinte şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului. În cazul absolvirii unui curs complet, se eliberează o diplomă de absolvire. Ambele documente sunt recunoscute de Universitatea din București.
 
UNIVERSITATEA DIN BUCUREŞTI
FACULTATEA DE LIMBI ŞI LITERATURI STRĂINE
CENTRUL DE LIMBI STRĂINE ARIEL
Str. Pitar Mos nr. 7-13, sector 1, Bucureşti
Program: Luni – Vineri: 10.00 -18:00
Telefon: 318.15.86; tel./fax. 318.15.85
E-mail: office@centrul-ariel.ro
Website: www.centrul-ariel.ro
Facebook: http://www.facebook.com/CentrulAriel
Twitter: https://twitter.com/#!/CentrulAriel