master

Ai o diplomă de licență dar nu știi ce să faci mai departe?

Vrei să aprofundezi tot ceea ce ai învățat până acum sau să descoperi un alt domeniu?

Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este DA, te așteptăm la studiile de masterat ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București.  Aici vei avea ocazia să descoperi noi aptitudini și să contribui la perfecționarea celor dobândite în timpul facutății,  dar și să îți însușești cu adevărat o limbă străină și cultura acesteia.
Facultatea de Limbi și Literaturi Străine îți pune la dispoziție o gamă variată de domenii în ceea ce privește programele de masterat, pentru că știm care sunt interesele tale: de la perioada medievală la spațiul actual european, de la cultura, societatea și mentalitatea asiatică la cea franceză,  studiile universitare de masterat  îți oferă un grad ridicat de pregătire profesională  și sunt o rampă sigură de lansare pe piața muncii, devenind în același timp și baza pregătirilor pentru studiile doctorale.
Lasă grijile deoparte și nu mai sta pe gânduri! Înscrie-te la studiile de masterat din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine (FLLS) pentru că viitorul se scrie în Limbi Străine!
Dacă vreţi să aflaţi mai multe informații şi să vedeţi care sunt oportunităţile care vă aşteaptă, vă așteptăm Joi, 18 aprilie, ora 18.00, în amfiteatrul Bălcescu din sediul Facultăţii din strada Edgar Quinet (Piaţa Universităţii).
AICI puteţi găsi programul zilelor porţilor deschise pentru Masterat.