Vizual NN

Noaptea Neerlandeză: cultură, distracție și mult portocaliu.

Secția de Neerlandeză din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității București, în parteneriat cu asociația ASLS, organizează în acest an a doua ediție a Nopții Neerlandeze. Evenimentul va avea loc vineri, 26.04.2013 începând cu orele 20.00 în clădirea Facultății de Limbi și Literaturi Străine de pe strada Pitar Moș Nr. 7-13, sector 1, București.
Studenții secției de neerlandeză au pregătit o noapte care să se potrivească tuturor gusturilor. De la prezentări interactive la dans, muzică și ateliere de creație, programul serii nu va dezamăgi. Puteți să vă relaxați la cinemaul neerlandez, bucurându-va de filme intrigante din Țările de Jos sau de scurtmetraje și reclame amuzante. Sau, dacă sunteți tipul mai activ, vă invităm să participați la treasure hunt, care va fi premiat în stil mare neerlandez. Sau vreți să învățați limba neerlandeză în 20 de minute? Atunci aici este locul perfect să vă petreceți noaptea de vineri.
Veți avea parte și de invitați speciali din partea catedrei de neerlandeză a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, din partea Ambasadei Țărilor de Jos în România și, desigur, veți putea interacționa cu neerlandezi, afland mai multe despre cultura lor.
Pentru mai multe informații, vă invităm pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Neerlandeza.
Vă așteptăm cu voie bună și spirit neerlandez!
 
Secția de Neerlandeză a Facultății de Limbi și Literaturi Străine
Strada Pitar Moș, Nr. 7-13, Etaj 2, Sector 1, București
https://www.facebook.com/Neerlandeza