NOU! – programul de preluare a dosarelor de cazare s-a prelungit, studenţii având de acum înainte posibilitatea de a-şi depunde actele de luni până vineri atât de la 10:00 la 12:00, cât şi de la 16:00 la 18:00. Vă aşteptăm la Sediul ASLS, clădirea din str. Pitar Moş, et. 1, Uşa Albastră!
___________________________________________________________________________________________
Pentru studenţii din anii 1 şi 2 de licenţă  şi Master 1 care doresc loc la cămin pentru anul universitar 2010-2011, perioada în care se pot depune dosarele pentru cazare este 10 mai- 11 iunie. Cererile tip pentru cămin se pot lua de la sediul ASLS contra sumei de 1 leu. Dosarele se depun la sediul ASLS de luni până vineri între orele 12:00 şi 14:00, iar luni şi marţi programul este suplimentat cu intervalul 16-18.
Actele necesare obligatorii pentru toţi studenţii:
1. Ultima chitanţă de plată a chiriei (în cazul în care aţi locuit la cămin)
2. Adeverinţe cu salariile NETE ale părinţilor sau cupoanele de pensie pe lunile FEBRUARIE, MARTIE, APRILIE (eventual Mai)
3. Fotocopie după prima pagină din buletin şi viza de flotant sau fotocopie faţă-verso după cartea de identitate (dacă în anul anterior aţi locuit la cămin).
4. Doua fotografii recente tip buletin/paşaport.
5. În cazul in care unul din părinţi nu lucrează, este nevoie de adeverinţă de la Circa/ Direcţia Financiară care să specifice că nu are venit.
Pentru studenţii cazuri sociale, sunt necesare (în funcţie de cazul social în care se încadrează) şi:
1. Fotocopie după hotărârea judecătorească de divorţ.
2. Fotocopie după certificatul de deces.
3. Adeverinţă medicală din care să rezulte că studentul/studenta suferă de o anumită afecţiune cronică sau handicap fizic/locomotor, adeverinţa trebuie să fie semnată şi parafată de medicul de specialitate.
4. În cazul în care se doreşte certificarea faptului că familia are mai mulţi copii în întreţinere, trebuie prezentate fotocopii după certificatele de naştere precum şi adeverinţele de elev/student ale acestora.
Comisia nu va face publice datele din dosar, decât în cazuri extreme. Actele vor fi restituite.
REGULAMENTUL complet îl puteţi descărca de AICI.