Data: luni, 26 iunie 2006. Punct.
Locul: Aula Magna de la Drept. Punct.
Ora: 12:00. Punct.
Ceremonie de Absolvire cu robe si diplome. Punct. In aceeasi zi la ora 20:00 la Casa Oamenilor de Stiinta, va fi Balul de Absolvire. Punct.
Costuri: Ceremonie de Absolvire – 300.000 ROL, Balul de Absolvire – 1.100.000 ROL; reducere pentru amandoua 1.250.000 ROL. Punct.
VINO SA PUI PUNCT FACULTATII IMPREUNA CU TOTI COLEGII !!!
Inscrierile se fac la sediul ASLS intre 10-14
Finalizarea celor patru ani de studentie simbolizeaza incheierea ciclului universitar si inceputul unui nou capitol in viata fiecarui student. Daca in alte tari acest moment este sarbatorit printr-o ceremonie, in Romania, nu exista traditia unui eveniment special.
Pentru a veni in intampinarea acestei probleme, ASLS organizeaza pentru al doilea an consecutiv, Ceremonia de Absolvire. Satisfactia purtarii unei robe si a unei toci si sunt completate de discursurile tinute de profesorii indragiti. Bineinteles ca de la festivitate nu vor lipsi traditionalul pahar de sampanie si piscoturile, toate elementele constituind un eveniment in stil american.
De asemenea, lipsa unei perspective profesionale clare la finalizarea anilor de studentie devine si mai presanta in momentul obtinerii diplomei de absolvent. De aceea, in cadrul Ceremoniei de Absolvire, proaspetii absolventi vor primi oferte de locuri de munca din partea unor firme de renume participante in cadrul evenimentului. Prin atragerea firmelor dispuse sa angajeze proaspeti absolventi ai Facultatii de Limbi si Literaturi Straine incercam sa oferim oportunitati de viitor participantilor la Ceremonia de Absolvire.
Balul de Absolvire, care va avea loc in aceeasi seara la Casa Oamenilor de Stiinta, constituie o ultima intalnire in care atmosfera de petrecere este mai placuta datorita prezentei colegilor si a profesorilor, intr-un cadru relaxat si neoficial.
Biletul pentru Festivitatea de Absolvire este de 20 ROL iar pentru Balul de Absolvire este de 110 ROL. Studentii care se vor inscrie la ambele evenimente beneficiaza de reducere si vor plati doar 125 ROL. Biletul pentru Festivitate se va achita integral iar cel pentru Bal in doua transe.