În perioada 13-15 mai, la Rectoratul Universităţii din Bucureşti, în Holul Central al Palatului Facultăţii de Drept, se va desfăşura a şasea ediţie a Târgului Educaţiei. Acest eveniment organizat anual de Universitatea din Bucureşti, se adresează elevilor din ultimii ani de liceu, absolvenţilor de învăţământ liceal, posibili candidaţi la concursul de admitere la Universitatea din Bucureşti, precum şi studenţilor din anul terminal şi absolvenţilor de învăţământ universitar. Pentru acest an se estimează un număr de 30.000 de vizitatori: elevi aflaţi în clasele teminale, din Bucureşti, dar şi din provincie, studenţi ai Universităţii, profesori şi părinţi.
La eveniment vor participa cu standuri de prezentare toate Facultăţile şi departamentele din cadrul Universităţii, Departamentul de Învăţământ la distanţă – Credis, asociaţii studenţeşti, edituri cu profil educaţional, Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti.
În perioada premergătoare Târgului Educaţiei (8-12 mai) va avea loc manifestarea Zilele porţilor deschise în timpul căreia cele 19 de facultăţi vor organiza diverse acţiuni în scopul informării candidaţilor şi studenţilor. VA ASTEPTAM LA TARG!