Conferinta TANAR, CAUT LOC IN EUROPA, organizata de ASLS – colaboratori: diverse asociatii studentesti, Centrul de Informare al Comisiei Europene in Romania, ziarul Cotidianul, RadioFun, Sapte Seri si altii. Conferinta s-a desfasurat in Aula Magna din Facultatea de Drept si a avut urmatorii invitati: Dr. Cristian Andrei; domnul George Pruteanu, Parlamentar, membru in Comisia de Invatamant a Parlamentului; Excelenta Sa, Ambasadorul Slovaciei in Romania, domnul Jan Soth; precum si decanul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, prof. Dr. Alexandra Cornilescu; moderator – Romeo Mosoiu, presedintele Euro26. Invitatii principali ai evenimentului, precum si partenerii Conferintei si alti participanti au primit din partea ASLS, cu sprijinul Centrului de Informare al Comisiei Europene, mape informative continand materiale despre Uniunea Europeana si un program al Conferintei.
Temele Conferintei au fost: mobilitatea tinerilor europeni; diferenta de mentalitate dintre tinerii europeni si cei romani; tinerii si Europa; Romania si Uniunea Europeana.
Invitatii Conferintei au dezbatut temele principale, raspunzand totodata la intrebarile venite din partea publicului prezent in Aula Magna (aproximativ 200 persoane). Conferinta a durat aproximativ doua ore, a beneficiat de prezenta reprezentantilor altor organizatii, precum si a reprezentantilor mass-media (reporter ziarul Cotidianul, reporter revista Universitatii) si s-a incheiat cu un mic bufet, la care au fost invitati toti participantii la Conferinta.